085 - 822 66 55 info@acma.nl
Jaarverslag samenstellen

Jaarverslag samenstellen

De Belastingdienst, banken en soms uw leveranciers willen graag zicht op de financiële situatie van uw onderneming. De juistheid van cijfers is dan zeer belangrijk. ACMA snapt dat u niet teveel tijd wilt besteden aan deze bijzaken.

Geef het uit handen en laat ACMA uw jaarverslag samenstellen!

Jaarverslag is meer dan cijfers

Als ondernemer wilt u stappen kunnen maken en dat kan met behulp van een tussentijdsverslag. Doordat u alle opbrengsten en kosten op een rijtje hebt, kunt u periodiek zien wat er anders moet of wat juist goed gaat.

Vragen als: Hoe draait u ten opzichte van vorig jaar? Bestaan er mogelijkheden tot kostenbesparing? Dit zijn zaken die wij graag met u willen bespreken om het beste resultaat te behalen.

Verder vinden wij het fijn om regelmatig contact met u te hebben. Wij kunnen u met meerdere zaken helpen dan alleen uw jaarverslag. Zoals: uw bedrijfsvoering, of u (meer) personeel in dienst wilt hebben, hoe belasting kunt besparen, enzovoort…

Wij denken graag met u mee en geven adviezen daar waar nodig. Op deze manier heeft u uw financiële zaken onder controle en kunt u doorgroeien tot een nog mooier bedrijf.

ACMA heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.